Våre produkter

Vikeså Vindu har over 60 års erfaring med produksjon av vinduer i antikvarisk og klassisk stil. Vi tilbyr skreddersøm og spesialtilpasning av alle våre produkter, så du er trygg på at det vil passe inn i DIN stilart. Se våre produkter under og besøk gjerne vårt bildegalleri for mer inspirasjon.

Vinduer

Vi deler ofte inn vindusproduksjonen vår i to hovedkategorier: Antikvariske vindu med kittfals og moderne spesialvindu. Under kan du lese mer om de to kategoriene.

Antikvariske vindu med kittfals

Skal du rehabilitere eller tilbakeføre huset til sitt opprinnelige uttrykk? Eller ønsker du spesialtilpassede moderne vinduer med et ekslusivt særpreg?

Vikeså Vindu er eksperter på historiske vinduer i alle stilarter og epoker. Vi har i flere tiår produsert vinduer til eldre og verneverdig bebyggelse i hele Norge.

Som vindusleverandør utformer og tilpasser vi så langt det lar seg gjøre. Vikeså Trevarefabrikk AS ønsker å bli foretrukket for vårt fokus på detaljer, kvalitet og fleksibilitet. Fagvindu med inn-listet glass kan vi levere i det materialet og den overflatebehandlingen du måtte ønske. Vi sier: «Kan det tegnes, kan vi lage det».

Moderne spesialvindu

Våre produksjon er i liten grad låst til standarder, alt blir produsert på mål fra våre kunder. Utforming tilpasses så langt det lar seg gjøre, etter dine tanker og idéer.

Vi ønsker å bli foretrukket for vårt fokus på detaljer, kvalitet og fleksibilitet.

Moderne vindu med innlistet glass fra Vikeså Trevarefabrikk AS har gjerne en utførelse og detaljer som de store vindusprodusentene ikke kan levere.

Dører

En vakker ytterdør er prikken over i-en. Den er det første som møter deg og dine gjester. Vi produserer og leverer både terrasse – og ytterdører i alle materialer og designtyper.

I tillegg til egen produksjon, så forhandler vi dører fra Dørfabrikken Vatnestrøm AS

Kontakt oss om utvalg og priser på dører.

Beslag og profilvalg

Tidsriktige beslag og profiler gir vinduet det autentiske preget du ønsker. Vi har eller skaffer hengsler, vridere, vindushasper, beslag, sprosseprofiler og vinduspostprofiler med mer etter ønske.

Andre tilvalg

Vi lager ditt vindu nøyaktig slik DU vil ha det. Spør om tips og råd til f.eks. foringer, overfals, glasstyper, fargevalg m.m